Esbjerg 03. April 2005

Her kan i se min kritik fra min anden udstilling.. jeg var 5 mdr. og i det min mor kalder spøgelses alderen.. det viste jeg også alle sammen at jeg var.. jeg kan godt love jer for, at der var mange hunde og mennesker inde i den hal vi var i.. så jeg skulle ikke løbe nogen som helst steder hen.. NEJ TAK. Men hende damen mor kaldte dommer, hun kunne godt lide mig.. og jeg fik en anden præmie.. så det var vist meget flot.. jeg fik i hvert fald en fin kritik.. men nu skal jeg til at gå til noget mor kalder ringtræning.. og det er indendørs sammen med andre hunde.. så må vi se om jeg kan lære at løbe inde i en hal.. også selv om at der er flere hunde derinde..

 vi fik desværre ikke rigtigt taget nogle billeder på dagen. tror min far kom til at glemme det..  men inde i mit foto galleri kan i se nogle andre billeder af mig ved vandet i Vejle den samme dag.. og der kunne jeg løbe.. hihi

Min kritik på dagen.

Dommerens kritik : 5 mdr gammel. smukt hoved og udtryk. fine kip ører. korrekt bid. mørke øjne. tilpas med hals. god skuldervinkling. kraftige lige forben. god overlinie. korrekt lavt ansat lang hale. velvinklet bag. smuk pels og farve. vil desværre ikke bevæge sig på dagen.


 

Øv jeg gad altså ikke løbe mor..